Tuesday, March 13, 2012

the ceremony


front view

back view
tekan utk besar.

okay . walaupun saye tahu takde yg bace pon blog nie . haha =='  tpie nak jugak jemput korg sume dtg wedding abg saye . tak kiree ! ~ lalalala . abg saye nak kawen dahh . sayeee ? opss :P lmbt lg hoh ! saye ade tiga adik beradik jeee . saye last , kakak saye, 28 tahun , dah ade 2 org anak dahh , muhammad rayyan hilman and nur raisha  hana . dua2 saye sayang . hikhik . abg saye pulakk 25 tahun dahh . beza saye n abg saye 10 tahun hoh ~~ lame kan kan ? lame lagi lahh nak buat kenduri lg sekali . haha . kayhh merepekk ~ :P the point is kat sini saye nak ckp . nnti saye jee tak kawen lg . sedih ade gak laa . sbb , sume dah ade family sendiri . sape nak lyn saye ? huhu :'( dah laa saye rapat ngn abg ~  kawan gadohh . asal jumpe gado . asal jumpe gado . asal gado tuu berjumpe lah tuu . haha ==' lepas niee dah ade kak ulya ( bakal akak ipar ) dah taley la nak manje2 ngn abg kan . cehhh >.< hmm , tkpe laa kann . sabar jelaa . sabar kan sebahagian drpd iman . ~  hihi . 

my happening and beloved family ^^
gmba sebelah kanan, yg tgh2 my bro ~ hoho

okayy nak nyelit sikitt ...
aku rindu korg . 
k tata . assalamualaikum . may Allah bless you ! (:







Saturday, March 10, 2012

all of sudden typing :p



haii semuaaaa ! okayy , lame en tak update ? haha . malasss gilaa !~ on fb pon dah tak on chat dahh . malas . err , kaitt ? :P  kayy bukan ade org bace pun kann ? takpetakpe . saje nak menuliss . best tauu ckp sengsorg :P  tu kann yang ats tuu , my second ank sedare . name dia nur raisha hana . comel kankan ? hoho >.< i love her ! ! comell ~  lalallaa . tu tgkp time bpe hari nth . skng nie dah 1 buln dahhh . tak selalu dpt jumpaa . yelah kann . saye asrama kan kan . hukhuk :'(  but time ballik jee rase nak kiss bnyk2 kali  ! rinduuu ! hoho ~ okayy . tu muqadimah je .

haaa , tatau nak cite ape act , tpie just nak ckp .. yang kat asrama many things happen laa . perasaan duk asrama ? mesti sume nak tanye . haha . saye jwb , biase jeee ?~  yelaa , nak kate best bole laa. nak kate tak best , best jugakk ! ~ so kite amek tgh2 . biase jeee :P hoho . satu jee bile asrama niee . kene basuh baju sendiri . ang tu takpe lagii . tapi , tgn saye nie bukannye boleh sabun sgt . soo , err ~ lalalala . kawan2 bising suruh pakai glove . mls hoh !! ==' haha ~ degil kankan ?

bnyk je mende yg ade kat kepala nie nak cerita tpie , nth . tatau cmne nak mula . haha . boleh tak tu ? :P  hmm , mood saye skng nie kejap ok kejap ko ~ lalalalala .  sebab ape ? ituuu kita tak tauuu . haha . merepekk ==' k laaa ! mesti mcm merepek merapu jee amende laaa wanie niee kann ! dah laa tuuu . malas nak type lg ! tata . salam alayk (: may Allah bless you ! and you ! you tooo !! 



-->>berubah mmg mudah, untuk kekalkan perubahan itu yang payah. mohonlah pertolongan-Nya  (:  insyaAllah Dia bantu kalau niat kita ikhlas ^^ <<--