Wednesday, September 21, 2011

Sunday, September 18, 2011

jamuan raya 2s

okay , maybe it's a bit late to post this , but i still want to post it . heheh ~ 
iloveyouguys <3

assalamualaikum ^^
pada tanggal 16.9.2011 yang lalu , kami , budak2 2 siddiq telah mengadekan jamuan raya yang macam bukan jamuan raye jee . haha . best gilaaa ! nak lagii ouhhh . walaupun ade yg tak dpt nak dtg tpie , tetap best . saye takkan lupaa kenangan kita bersama niee . hehe . pagi2 , sebelom gi taman botani nie , ramai gak dak 2 siddiq yg pegi alamanda . smpai tghari tu baru pegi taman botani , tu pon cam lmbt siket aaa . kterg sempat men baling2 tepung and belon air jeaa ouh , tpie , dah memadaii , best best ! hehe . mukee saye penoh tepongg . :PP  cikgu yg dapat dtg pon , ust shahidin , sir kamal , cikgu norizan , cikgu zila , ust bad and of course cikgu rosni <3  hehe . ~ thnks cikgu ^^  ouh ouh , sir kasik satu hamper besaaa punyaa . saye bawak balek , rase cam nak bukakk je ouh , mkn sorg2 . haha . tpie , tok kelass tuu . senin nnti kita bukak same2 ea kawan2 ! heee :DD okay laa . tgk gmba jelaa eaa . tade cite dahh . perasaan yg tak mampu diungkap melalui kate2 . cehhh . haha . ouh ouh , disebabkan penat sgt kannn , mlm tuu , saye demam :'( 

alamanda :D

sebelom pape , take picture luu . hehe ^^

cikgu rosni, cikgu zila and cikgu norizan . sumaa comel2 :D 

ustaz shahidin n sir kamal . hee ~ 

saye , bahriah , syida , najwa . blkng tu wan . heheh ~ 

ehh , terima kasih kat budak tengah2 tu sebab tolong angkatkan hamper ea !  hehe :P 

maen tepongg ! sukesuke ! hehe 
#nak tgk gmba lagi bukak lah efbee kawan2 sayee , ramai yg masokkan gmba . hehe . saye pon amek gmba2 nie dari dorg punyee , saye tak masokkan lagi or mmg tanak masokkan ponn gmba kat fb . malas :P

okayy ! itu sajee . assalamualaikum <3


Tuesday, September 13, 2011

kem membaca XD

orang post pasal rayaa , aku post pasal kem . syiokkk ~ =='
left click kalau nak tgk dia bergerak 


assalamualaikum :DD  okayyy , today  .. i want to story mory pasal kem haritu i pegii . kem membace ! haha .   10 and 11 sept rituu . i rajenn membace tauu , sebab tu terpilih ! haha . #gediknyee . nyampah aku dga aku cakap cmnie ==' heheh . well , at the beginning i thought the camp will be soo lame ~ haha . but ! nak tauu takkk .. kitaorang punya slot membace and dga org cakap2 ade lah sekali kott . yg lenn , takdee ! yeahh . best ! hehe

first2 kterg smpai tuh , ade laa org ppd dtg bagi taklimat sikitt . tak bpe nak paham sgt lahh . nie jelahh pon taklimat yg adee . hehe . then , bace buku sejamm . heh , mmg tak sempat lahh kan nak habeskan satu novel tuu , tpie , novel yg saye dpt tuh cam best ouhh . nnti nak pinjam ahh kat ps . haha . #rajen kauu skng wanie ! :P pas abes bace tuu ade anatasi #betol ke eje tu ? anatasi tu cam ringkaskan laa ape yg kite dah bace tuu , kene cakap depan org ramaii . err , tak ramai sgt ponn . 75 org pon tak sampai . lelaki 9 org jee , sikit kan ? haha . tu yg best tuhh ! :P petang pulak ade jungle trekking !  gahh , besttt ! kterg gunaa jalan yg dari 2008 tak gunaaa XD lame tuu . ktrerg lalu tmpt tu pon semak samun dah tinggi paras kepale saye jee . lbey kurg laa . adventure gak aaa masok hutann . hehe . mlm pulak ade buat lakonan . haha . best wokk  !! ouh , lupaa . sayee kump dengan , syu , hajar , ain , auni , kak hajar , kak aida ngn kak faiza . sporting meyhh ! name grup kterg .. masyukkk ~  hehe :P

mlm tuh kterg tido kol 12 . hoho . satu bilik tu ade 8 katil auu , double decker . kterg dok ber-6 lam tuu . mmg syiokk lahh , saye , dijah , bahriah , ain , wan n syamina . besttt ! bisingg jee kterg memalam . wan siap nyanyi lagu yg wan faizal nyanyi . grrrr , seram tahuu lgu tuu .

next day pulak kterg buat lake crossing ! part nie paaaling best ! i likeeee ~ hehe . masok airrr . gilee bestt . rase nak masok laggi . hehe . kene terapung atas air , then berenang gune life jacket . huhu . pastu plak ade apentah namenyee . terjun lam air kot belakang . haaa , nnti saye tunjuk lahhh .# kalau rajen :P last sebelom nak balek tuh kterg tengok harry potter and the deathly hallow part 2 . cerita harry potter yg last . ramai yg tido ouhh , yelahh . penat kann . saye pon mule2 rase nak tido , but lame2 tak jadi sbb nak tgk cite harry potter . hehe :P penyampaian hadiah then balekk . the end . hehe ~ kesimpulannye , kem nie bagi saye mmg best ! XD

kat kolam 

kterg satu bilik XD 

#nak tgk gmba len kat efbeee yee ! hehe .
tu je lahhhh nak story mory , tata ! assalamualaikum :)