Monday, November 19, 2012

"memories to remember" Banding :')


teringat kat abg MILO yang suka sakat aku, teringat kat auntie apa ntah nama dia *lupa* yang rawat aku kat sana, teringat kat abg yg pakai spec tuh, teringat kat kumpulan aku yang.. HAHA tatau nak ckp ape XD teringat kat persembahan kterg malam tu *kayyymalu* teringat aku kena gigit pacat smpai 3 sekali ! teringat aku mandi sungai petang tu smpai malam tu demam. teringat kak sabariah kitaa. teringat time gaduh ngn iqbal kat atas rakit. teringat time mula2 ckp dengan dia. teringat semuaaaa kenangan Banding harituuu. kayyyy ! RINDUUU XDD

ahaaa ! Assalaaaamualaikummm warahmatullahhhi wabarakaaaaaatuhh ^^ ngeee . haiii semuaaaa (:  ceria tak sayaa ? hihi . lama kot tak update blog nieee . busyy pulakk . *cehh, busyke? kayy tipu jeee . tak busy mana punnn . cumee "rajin" sgt nak update blog nieee . nampak tak ada sarang tebuan tuu ? nampak takk ? eishh, pegi check mata tuu . kotkot ada power kee . ngeee >.< kgurau. taklawak kan ? tahuuu dahh ~

sebenarnyaa, nak cakap pasal kita pegi Pulau Banding, Belum, Perak harituuu . *bukan laa harituu sgt. dah lama gak ah.* BEST! rindu sanaa ohh . yang pegi sana hanya yang terpilih jeaa . sedih jugak sbb tak dpt bwk satu kongres gi sana !~ nak buad cemne enn . dah org sponsorr . kena laa ikot . #ceh. bythewayy, tatau nak cerita apa sebenarnya niee ==' nak start dari mana ekk ? hailohhh ~

emmm, kenangan kat sanaa.. macam2 ! pling takleh lupaa kena gigit 3 ekor pacat tu ahh . eiii !! geli kayy.  bleeding tak berhenti ohh . seyeslyy, dah laa geli tgk darah --' errr, seb bek ada auntie tuu . dia laa rawat . hee . thanks auntie ! imissyoulaa . nak sembang2. tatau pulak auntie tu ada anak lebih kurg laa umur kterg . igtkan muda lagi oh! heee >.<  kesan gigit pacat tu ada lagi oh smpai skng ~ kenangan kann :P

and this is her ^^ thankyouuu!
kayy next cerita pasal gadoh ngn iqbal atas rakit tuu . haha . jerit2 atas rakit . best jeaa ^^ kterg nek bamboo rafting . satu rakit 3 org. saya nek ngn iqbal ngn syahmina. satu grup enn. hee . best jee . first time ohh naik benda niee . dok pusing2 tu yang tak tahan . tapi last2 dapat jugak no3 . kira okay la tu kot XD haha. *no photo provided* sbb semua tgh sibuk jerit XD

bnyklah benda buat kat sana . nak cerita satu2 mmg tak tau la pnjg mana . aku nie dah la jenis cerita A-Z . kot kang korg bosan jeaa . heee ^^ *ceh,macamadayangbacajeee* so let the pictures do the talk la eaa ^^ 

lepas makan! makanan sana sedap pulak ohhh ~ heee ^^ 

boat to Sungai Enam (: 
haa , dekat Sungai Enam takde linee ! yelah en, hutan dalam .aku dah pike kterg akan dok lam khemah dah . seb bek bukan oh . dok lam chalet . satu bilik 3 org . saye dok ngn ain n fatin ^^ tinggi pulak enn bilik kterg ! hoho ~ 

alaa , tak nampak ahh bilih kitee . tpie apa yg penting . nmpak jambatan yg saye kene lalu setiap kali nak blek bilikk. err, tak ke segham tuuu ? hoho . penah je oh tergelincir kat tangga nak pegi bilik . eii, sebbek tak jatuhh. Alhamdulillah ^^
masa tgh buat persembahan. act, masa nie tak larat. tpie gagahkan jugak . wanie kan kuat XD  *lelaki belah sana. takde gmbaa :/

lelaki lelaki idaman malaya . #cehh . *tangandibahu,matakeatas*


gmba last dekat sana. ghindu >.<

anddd , anyeong Bandingg ! huhuu . will miss every moment dekat sana ohh . sorry lah guys gmba nie je dpt tunjuk . tak bnyk pulak en . gmba lam hutan tkde, bamboo rafting takdee,  persembahan takdee, mandi sungai sejuk takdee >.< without picture pun dah boleh igt sendiri oh . rindu sgt :')  tmbh2 lagi bilaaaaa.....

pakai baju nie harituu :') 

kayy , tu je nak bebel hariniee ~ hihi . k tata ! may Allah bless you guys ! #PrayforGaza!  Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh ^^

p/s: tgk adik2 amek keputusan UPSR harini, segham pulak nak amek keputusan PMR nnti . wish me luck okayy ^^ 9A !! heee >.< Aaaminn (: