Saturday, August 27, 2011

raya raya rayaa !

raya lagi 2 hari #insyaAllah ~ 


assalamualaikum semuaa !  hehe , pejam celik pejam celik , dah nak raye kan ? rase sekejap gilaa ramadhan kali niee #dunia nak kiamat hemmm ~ moga amalan kita time kitaa puasa lam bulan ramadhan niee Allah terimaa ^^   aminn ~

esokk sayee balek kampong . yay yayy ! semangat raye niee . hehe ~  kmpong saye kat perak . satu kat behrang , dekat2 ngn tanjung malim .. lgi satu kat ipoh ! haha . ipoh maliii :P  mmg tiap taon blek dua2 . except last year , last year raye kat aussie :)   hehe ~   tak sabar nak raye kan ? kampong awak , awak dan awak kat manee ? nnti blek kmpg leklok tauuu . jgn nakal2 . take care ~ tamau men mercun bnyk sgt smpai mengganggu org yee . awak , awak dan awak budak baek kan ? yea ! saye percaye tuu ^^

kesempatan yang saye ade niee , saye nak ucapkan selamat hari rayaa tok semuaa ! :DD  maafkan saye kalau terkasar bahase dgn awak , tercarik gadoh ngn awak , terguriskan hati awak , terbuat salah kat awak , terngumpat awak , termarah awak , terpukol awak , tercubit awak , tertengking awak dan segale ter ter yg saye penah buat kat awak , segale salah silap saye kat awak . maafkan sayee yee ~!  awak baekk kann ? yeaa , saya tahu tuu ^^ hehe ~  saye saaaayang awak semuaa tahuu ? heee :))  

kalau awak , awak dan awak nak duit raye , dtg lah rumah sayee ! alamatnye =   .......... haha . tnye lah saye nnti yee ! amat mengalu-alukan kedatangan awak , awak dan awak :DD  dpt kitaa merapatkan silaturrahim , betol takk ? #angkat angkat kening :P  hehe ~

okey lahh .. takat tuu sajee . saye berundur duluuu <3 assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh ! tata semuaaa . ~  ouh , awak .. err , saye betol2 akan rindu gilaa kat awak time raye niee ! hehe . #taktipuu ! 

Tuesday, August 23, 2011

the story of the day !

assalamualaikum semua :) 


pagi pagi lagi hujannye . masyaAllah  . lebat gilaaa . basah bajuu saye .. hoho . sejuknye kemainn ! harini kterg semangat gilaaa hias kelas . sukasuka ! <3  semua bgi kerjesame ouhh . saye sukee gilaa tgk keadaan cmni . mmg cam rugi gilaaa tak bawak cameraa ouhh ! (mane boleh bwk lah neng ! --') huhu ~ kelas  saye dah cantikk .. sukasukaa ! heheh :PP  kreatif ouh dorgg . haishh , bangge jugak lah dpt kawan2 mcm dorg . haha . 2 siddiq , diharap jgn kembang yea ! :P 

pagi2 time geo tuh , cikgu cam tautau jee saye ade masalah ouhh . ta buat pape pon , tetibaa cikgu tanye ' awak ade masalah ke ? ' tersentak gak aa time tuu . memang betol ponn .. lately mmg stress bnyk lahh . ish2 , bahaye2 ~ hemm ,cmne cikgu tauu ea ? hoho .  lupaalupaa , cikgucikgu saye semuaanya bijak2 belakaa . bannge ouhh dpt cikgu cmtu , syg cikgu ! hehe <3

nak tauu takk ? tanak tau sudahh ~ harini cam rase besalah ouhh kat dyee . tadi kat kelas dye pndg cam hape jeee .. err , soreyy yee ! tak bermaksud ponn . buat keje je lahh , bukannye apee . not hurting anyone keyh ? busykan diri pon sebab tanak kelihatan yang saye menangis smlm uhh .. tanak nmpkkan mukaa 'tegang' tuu . tak sukaa pon buat muke gituu . fake smile can hide billion of tears aint ? so , that's what i do ~  sooryy again lah ea ! keep smiling everyone . haha :P 

okayy okayyy , takat tu saje yee ~  saye penat . nak pi smbung bce novel niee . #salahsatucarasayaatasistress :)   tata semuaaa ! assalamualaikum <3 

Thursday, August 11, 2011

stress ? hmm ..

hey semua ! assalamualaikum ~ 


lame tak update ? bgus kan ? haha . mmg la  .update pon bukannya orang baca . betol tak ? hem .. best tahu cakap sorg2 . lepas geram sorg2  , but then , saket hati . bilaa saket hati , tatau nak share dengan siapa , bilaaa tatau nak share dengan siapaa , stress ! bilaaa streeesss , hah .. mulalahh , buat bende ntah pape ! hoihhh . stresss bahaye tahuuu . sir kate kann , kite kene kurangkan stress ! sebab , bila stress bnyk sgt boleh strok O.o   takott gilaaa bila dgrnyee  . SEMUA orang berisiko untuk menghadapi strok ! haa , bukan perokok sahaje yee ! hemm , tpie .. tulah masalahnye kan . orang tak paham masalah kitaa kan ? hem .. sebab tu lahh , tatau nak citaa kat sape . hidup tidak akan mencabar tanpe dugaan , tanpe halangan ! tetapi , jgn gentar untuk menghadapi cabaran dan dugaan tu , sebab jika kita gentar .. kitaa tidak akan rase nikmat hidup . tapi , mampu ke kita tempuh dugaan tu sorg2 tanpe ade orang yg menyokong dan membimbing  ? hohh ! susah ~  hanya 1 dalam 1000 kot yg boleh buat gitu ! KOT lah ! hemm . maaf ye kalau saye merepek ~ ini hanye kate2 yg terluahh dari hati . cehh , ayat kemain ! :PP 





kata2 hati , aku saket hati + stress ! huhh . ~

Thursday, August 4, 2011

huhhh ~


i miss my kim beom :'(
sorry if i hurt you .
i'm sorry for everything ..
we keep fighting lately ain't ?
and i know it's because of me ..
i'm too emotional right ?
yeah , i admit it ..
you can just hate me if that's what you want . 
i just want us to be like before . 
huhhh ... 
i'm really really sorry . 
and , i'll always forgive you .
remember that .