Sunday, May 29, 2011

duapuluhlapan may :)

girl's day out :) 

assalamualaikum semua :)
harini saye nak cite pasal semalam . semalam ? apsal ngn semalam ? humm . semalam saye pegi jalan2 dengan arifa , aqila , arish dan wafa !  kterg gi mines :)   okey , memang penat gilaa jalan seharian , tapii ! best kott . heeee :DD

smpai2 kterg gi jln2 luu , shopping ^^  hehe ~  masok keluar kedai , naek turun escalator , jalan satu mines . penattt ..  then kterg gi naek wa wa splash , setengah jam . keje kami ats bot tu , tgkp gmba je ouh ~  haha . ngn pakcik bwk bot tu pon nak tgkp gmba .eh eh , pakcik tu sporting tau ! habes tu , pegi tgk wayang . saye , aqila n arifa gi tgk nur kasih . arish n wafa tgk karak ~  cite nur kasih membuatkan saye T_T  ..  haha . gile laa kau wanie , nangiss ? hahaha . ehh , cite tu part klimaks dye , gile laa sedih weyy . kalau korg tak caye , gi tgk . tpie , kalau korg kate x sedih , emm . tatau laa kan ~  hummm .. balek tu pulak saye , arifa n aqila gi mkn tutti frutti . hehee :))

okeylaa , tatau na ckp pe lagi , tgk laa gmba2 ni ea ~



lastly ....
white n pink
arifa n me <3

* to my beloved brother , asraf akhimullah .. happy birthday bro ! iloveyousoomuch . may Allah bless you ..  angah da besa la ! nak tunang da pon . tggl wanie sorg sekola lagi . jage diri kat negare org tu . jgn dok asik men game jee . study2 ! :PP 

Friday, May 27, 2011

random ~


jiwang sebentarr :)) 

Sunday, May 22, 2011

birthday girl !

it's twentysecondofmay ! :P 

assalamualaikum ! hello everyone ! hehe ~
okey2 , hummm , whose birthday today ? do you know ? no ? yeaahh . great . don't remember it . it's not important . aint ?

haha , batakk la kau waniee =='  dah dah . toksah dok merepek . hari ni birthday budakk niii ...
:
:
:
:
:
:
:
:

kenal tak siape ni ? takkenal ? okey , budak ni x famous ponn . budak ni nakal , gedik , manje , baekk , comel . haa , ape lagi .. apeapejelaa kan . dahdah x pyah nak perasaan lagi dah ~

actually , saye nak ucapkan jutaan terime kasih kepade yg mengwish ! hehe . jgn lupe kasik hadiah ek ! takkasikpontapelaa :'(  haha . tu jela . nak ckp terime kasih je . haa , kepade yg x wish . x pe . saye x kesa ponn ~  :)) 

okey la . itu sajee :)  assalamualaikum and thanks again ! :DD


Wednesday, May 18, 2011

exam mood =='

derr , exam suda marii ~ 

assalamualaikum :)
okay , hari ini saya akan membicarakan tentang penghentaman saya menjawab exam . haha =='  tadikann , exam feqah tauhid dan sirah . saya pelajar sekola agama ! jadi harus wajiblah menjawab kertas2 itu ! kene hafal weyhh . adoiii . penat tahu menghafal ni . dah laaa saya ni pemalas ! opps , terjujur pula . heheh , ape laa kau ni wanie . malas2 pulak . nnti xde org na meminang kang !  baru padan mukaa hang . erkk ? dah dah , stop merepekk . mase ketas first tadikan ! (f/t) menggigil weyyh jawab ! haha . takut2 ! :PP

esok pulak , ade tafsir hadis , alquran n sivik . waa , lagi mantop tu . hang da baca belom wanie ? saya berkate , (senyum2 kambing) belummmm :P   haha . okay2 , saye pulun laa malam ni ! dah dah . itu sahaje laa . update ni pon actually sebab ade org tu macam suro saye update . actually da lame da dye suro . kot ? ntahh . tpie , x pela kan awak . atleast , saye update kan ? heee :)

haaa , satu hal lagi . nak luahkan perasaan sikit :P  haihh korg ni , aku segan laaaa ! haha . ape laa . okay2 , itu sajaa ! bubyeee~  assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh !


hang tau dak hang tu gedikk ~
tapi , takpaa , cek sukaaa :PP 

Sunday, May 8, 2011

happy mother's day

 my beloved mother :) 
harinikan hari ibu , kan kan ? ehh , tapikan . bagi saye . tiap2 hari , hari ibu . awak boleh terime takk ? emm . sukati awak la nak terime atau tak kan . tpie , saye tetap akan berkata , tiap hari adalah hari ibu ! tiap hari kite mesti balas jasa ibu kite , tiap hari kite mesti tolong ibu kite , tiap hari kite kene hiburkan hati ibu kite , tiap hari kite kene hargai ibu kite , tiap hari kite kene sayang ibu kite , tiap hari kite kene raikan ibu kite . tiap hari lah semuenye ! saye sayang ibu saye ! sayang sangat2 . terime kasih ibu atas segale2nye . maafkan wanie sebab wanie dah bnyk buat salah kat ibu ~   semoga Allah sentiase merahmatimu ibu :)  

saya sayang keluarga saya :)
nak kongsi video ni . best kot matlutfi ni buat video ! ibu saye pon suke ! :))