Thursday, December 27, 2012

Cheers of year end (:


kejapkejap. minum vitagen duluu! *iklaaan*

haaiiiiiiiiiii ! hohoho. *gelaksanta* ehh, nie sume nie dah jawab salam belumm? beso besoo salam kat atas tuhh. wane purple lagi youu >.< okayyyy, papepun harini nak post pasal jalan holiday nie jehh. yang fly fly tu laaa. disebabkan ada hamba Allah tu suruh hupdate. haa, nie la nie nak update. bosan jangan komen eh! *mukagarang* heeeee . peace (Y) ktetibe.

soo, soo soo sooo ~ haaaa, bape haribulan entah rituuu, kita fly fly to China ~ ouh, bukan discover the whole China punss. besoo makk >.< Shenzen dengan Guangzhou sajeeee. tapitapi, dua tu pun dah fenat. haaa, nak tau tak? nak tau tak? err, tanak tau pun nak gtau jugakkk~ kita jalan sane kan dengan rombongan --' kayyy, rombongan dengar cam best kan? ehyeke? pape laa. taaapiii ! rombongan nieeeee, mostly, okayy about 90% adalah golongan warga emas :/  huhuhuhuuuu. dengar tak kita sedih nie? sedih laaaaa. jalan pun kita kene slow2 okayyy. pastu pulak lawat tempat yang buang mase kottt ! boserrnn jugak aaa. pastu shopping shopping shopping --' grrr, bosern tahuuuu. kita nie kalau jalan kita suka siar2 bnyk drpd shopping. sebab? pening wooo nak shopping. kuar duet jeh. tu pun souvenir bukannya jumpe. sume jenis yang.. err. ntah aaa. barang org besa aaa . k laa. let you guys see some pictures of us (:

Masjid Shenzen :') 

We stayed at two hotels and this is one of them.
tak igt la guangzhou ke shenzen~ 

My mom and dad :')
Wonders of China , Ithink? ingat tak ingat je nie ><

Smile ! *click* (:

Alamak, over edit. nampak tugu kambing kat blkng tu?
tak igt aa. tpie tu tugu one of the country in China (:

We've done here.
So, Tata China ^^ 
So next~ Bandung ^^  duadua yang kita pegi Shopping heaven kan kan ? tapi kita sendiri tak reti shopping . duadua tempat nie pegi pun sebab ikot org. yang bandung nie pulak pergi dengan family cousin. sebab nak amek abg sedare kita yang belaja kat sanaa. Maahad Az-Zaytun. tahuu? tatau tu buad2 tau jelah! hoho. so, malas nak cerita panjang sebab idea dah takde. tengok gamba jelah :) 


Cousiniesta (: 

Al-Zaytun ^^ hoho

Bandung, Indonesia ~
depa Indon memang suke makan tepi jalan mcm niee ~ 

This is Kawah Putih ^^
 kterg tak pegi Tangkuban Perahu because tour guide kterg ckp sini lagi best. 

Tangkuban Perahu takboleh turun kan?
Kawah Putih boleh (: tpie, jgn lama2. Sulphur weh!

before Shopping and pulang M'sia kami makan jagung and  nasi Ketan! hoho.
It's yummy okayy (: 

Tahu masjid Al-Irsyad? Alaa, masjid petak tu. pi tnye cik google!~
haa, Saya Bangga Saya Dah Jejak Sini. cantikkk!! Subhanallah :') 

Guess what? Bandung ada Bangi Kopitiam! haha.
sungguh lucu :P
Okaayyy! dah laa tu . dah takde idea dah. hoho. byk je lagi gmbar actually. tpie takkan aa nak tunjuk sume en? penuh post nie kang! hoho. nk tgk yg len chat aa kt fb ke ym ke eh ? ^^ k laa sudah laaa (: maaf yeee kalau kurengg. memang bosan pun kan post nie? ehyeke? hoho~

next post tatau aa bila. nak cerita psal Johor dengan result pulak niee! heee. lain hari aaa . K tata guyss ^^ Salam alaykkumm (: LotsOfLove! May Allah bless ^^






Wednesday, December 5, 2012

Weh, terhaghuuuu :')



tatap lappy , airmatabergenang . sapuuuu :') 

Indahkan kalau hidup bersahabat niee ? heee . eh eh ! Haii , Salam alaykum . lupa pulak . hihi :p  nie nak habaq maiii . wanie harini  terhaghuuuuuu :')   heee . sebab apaa ? haa, nie nak nak cerita nieee . ce saba sat . haihh , hangpa nie tak saba bebeno :P   *amekkau, loghat utagha dah keluaq, tatau ah mana belaja, padahal kampung perak. lari jauh tuuuu. hahaha*


weh, tu TYPO auu. haha. harap paham XD

haaa , nie yang nak cerita niee . act, tatau pun sape yang tulis benda alah tuu . anonymous kannn . hikhik . tapi tapi tapi ! macam dapat agak jeee oh . kau kan weh? haha . aku tau kauuuu. kauu laa yang tengah baca nie  haaaa :PP hihi. kau tau tak aku dah nak menangis baca tuu. *haih nie la perempuan, cepat nangis* haha. weh, aku nak peluk kauu . rindu kau weh . seyesssss :') ngeeee. aku pun kan kan wehhh,  UHIBBUKI FILLAH HABBAN JAMMAN TILL JANNAH . InsyaAllah ^^  Jazakillah Khairan sebab selama nie sabar dengan perangai aku nieee , aku tau aku cam budakbudak, suke marahmarah *ehmarahsayangtauXD* suke sibuksibuk kat kauu, mcm2 laagi laa *moodsedih*  tapi kau sabar jee . aku tau aku tau ~  ngeeee. sebab tu aku sayang kau nie :')  aku rasa beruntung sangat sangat sangat sangaaat  sebab dapat sahabat macam kau tau takk. sebab apa? sebab bila aku ada masalah ke down ke apa, kau selalu lahh ingatkan aku dekat Dia. kau selalu sgt buat aku terharu tau bila kau suruh aku ingat Dia.  kau jee tak perasan aku terharu . tapi dah nangis tauu *cehover* tak nangis pun lah. tapi seyes. aku doa Ukhuwah kita berkekalan sampai Jannah sana . Aaaaminnn Ya Rabb ^_^   aku doakan kita berjaya sama sama dunia dan akhirat. insyaAllah. kau pun tautau ! haha. Walaupun kau tak cakap kau sape kat situ . tapi aku dapat rasa, tu kauuu. aku kan kasyaf *eh? haha. kalau aku tersalah sekali pun, aku tetap sayang kau . ngeeee ^^ 

udahudah le tuu, cerita panjangpanjang kang salah orang . buad malu akuu je kan? tapi, aku yakin ahh ! haha. aku harap kau baca post nie . aku rasa memang kau baca pun kan? aku tau aku tau . kau dah senyum tuuuu kan ? cehhh. jgn senyum sgt ahh . nnti kang mak kau pike laen pulokk :P aku tak salahhh *pndgtmptlain*

okayyy, tata readers. Salam alayk ^^ May Allah Bless you guys! Doakan NOR ATIQAH ZAWANI BINTI NORAZMAN serta warga SAMSMEL peroleh 9A dalam PMR ea . heee ^^ LotsOfLove !~



Notacomel: Syida, thnks weh blog tuu ^^ Sayang kau XD 






Tuesday, December 4, 2012

Rindu = Ghindu ^^


minum air peel fresh perisa apple aloe vera . mmmm . dapnyaaa . >.<

eh eh , Haiiii ! ~ Salam alaykum ^^  hehe . eh, rajin pulak budak Wanie nie mengpost ek rini ? Haaaaaa! post hari nie nak kasik tunjuk sama kalian video yang dibuat , eh direka, eh diedit, ehhh . papejela. yang pasti by Akak cunngg kitaa , siapa lg lau bukan Halimatun Syahidah, pengawas ICT yang berbakat tewww . hikhik . jgn kembang kak >.< nak tgk gmba diaaa ? haaa , kejapp...
.
.
.
.
.
.
.
.
tu dia, pakai baju putih tu. hee . #promotekaujap XD

kaykay, tujuan update nie kan nak puji dia niee, lau puji dia tak cukup satu post XD hehe . dia baik kayy :P eh tgk tu, puji lg . hoho. btw, nak tunjuk Video yang dia buat tuk Malam Serakan Pelangi harituuu . ada dua act, satu yg ditayangkan . satu lagi spare. yelah , takut yg first ta jadi en . heee .

nahh, sebelum tgk pause dulu lagu kat bwh tu eaa ^^





Video yang first tu yang tunjuk . yang second simpan lam stor. eh taktaktak. lam pendrive sayee . heee. One Thing ! Aku rindu korang Kongress ! huhu :'(  Kita dah lalui macam2 en? hope Ukhuwah kita kekal sampai Syurga . Aaaaminnnn ^^ 

kayy, dah.. tu jeee . Salam alaykum ^^ tata . May Allah bless you guys !~ LotsOfLove. 


Notacomel: semoga NOR ATIQAH ZAWANI NORAZMAN mendapat 9A dalam PMR. Aaaminn. hee ^^ 







Monday, December 3, 2012

*I comel and You menyampah* XD



*tukar ringtone lagu twinkle twinkle little star* 
haa, baru tak kait dengan perasaan . ktetiba.--'

Haii ! Salam alaykum ^^ how's life guys? okayy? kay great ! hee . but dont forget to thank HIM eaa ! *mukagarangyangcomel* kmerepek. hmmm. 

err, to someone. I'm sorry >.<
main point tulis post nie bukan utk sadsad or pape . just to say sorry. eh, minta maaf. eh same jelaa! amek laa manamana suka. hee. tanak cakap panjang. just nak cakap tu je. maafkan yee ? though, It is easy to forgive but not to forget . takpelah . kalau memang salah insan comel yang bernama Wanie nie,  dia mintak maaf sangat2 *sempatlagiperasantu--'* ktuje ^^

haaaaa! chum  eh eh , maaf maaf . terbersin pulakk . almaklumlah, orang selesema, mcm nie lah :P  nie nak habak sat, keputusan PMR keluar tak lama lagiii ! ~ Seghammmmmm *gigit10jari* ada orang kata 19/12 , ada yg kata 20/12 , ada yang kata 24/12, ada yang kata tak keluar, ada yang ..... eh eh, mana boleh tak keluar! mahu menjerit budak 3sid yang duduk bwh kipas tgh tu. haha. dia dah usaha >insyaAllah< takkan result tak keluar kut! jangan oh . heee. siapaa? haaaaaaaaaa. ceteka ceteka :P 

haa, dia nie haa. cun en? k korangbolehpegiamekbaldi XD
tau tak nama dia kankan,  NOR ATIQAH ZAWANI BINTI NORAZMAN . sila hafal nama nie! *nadaugut* haha. lepas tu kann, dia harap kalian dapat doakan dia dapat 9A's dalam PMR dia . dan berjaya dunia dan akhirat. time bace doa tuu selit selit la ek nama diaa >.< hehe . terimakasih . sayangkau. :P

kayy tu jee, taleh tido senanye nie :/ biasalah hati dah risau , gitu laa enn . haihh, nie lah perempuan. cehtetibe. haha . k salam alaykum ^^ tata! May Allah bless you guys. Aaaminnn (:  LotsOfLove!


Notacomel: doakan untuk budakbudak SAMSMEL batch'97 sekali keyh ! :DDD sayangkaulagisekali ! ngee.