Tuesday, January 29, 2013

Sanah Helwah (:


*carikgamba. tett tett tett! jumpaaaa!~*


Ibuuuu, ayahh, kakklongg, abangahh, opaahh, atukkk, makkcikk pakcikk! nak kek nieee time wanie beday tauuu ! hoho XD

Haaa, dah dah. berangan jelah kau wanie. haghapann lah kann nak dpt kek tuu . ntah kau makan ke tidak . sibuk amek gamboo je nanti . hewhew >_< niee hupdatee nie sebab nak wish HAPPY BIRTHDAY dekat dua orang insan dalam hidup sayeee . siapaaa? haaaaaaaaaaaaaa! meh sini bacee :P

Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu
Allah selamatkan kamu dunia akhirat
Allah selamatkan kamu!

*Aaaaaminnn!*

Adinda yang lahir 27 Januari 1997,
Nur Syahidah binti Zukifli

hah, nampak muka poyo kau tu? XD 
  wehh kauu! Hepi bedayy sahabat. hewhew. lambat enn ? aku tauu. alaa takpe. aku tau kau tak kisah punns. kankan ? hee. hadiah? takde la weehh. cukup la ehh hadiah yang aku bagi tuu? kire beday sekali lah tuu! heee. hope kau suka. takde nilainya hadiah tu kalau nak dibandingkan dengan persahabatan kita (: semoga kau panjang umur. dimurahkan rezeki. bahagia dan cemerlang dunia akhirat. insyaAllah. Aaamin. kalian sentiasa berada dalam doakuu. aiceehh >.< hehe. jaga diri. jaga hati. jaga iman. kalau kau dapat sekolah mana2. belajar rajin2 tauu! jumm, kita same2 bangkitkan agama Allah ! Takbirr ! hoho. Uhibbuki fillah sahabat. jangan lupa akuu! jangan lupa Samsmile. jangan lupa 2011, 2012 ! ohh, 2013 sekali. jangan lupa pagar hitam XD jangan lupa daam. eh? haha. yang lain nnti aku face to face ke surat ke ape lah kat kau. malu ah . *mukapoyo.jpg* haha ~ 

next next next !

Insan yang lahir pada 29 Januari 1997,
  perlu ke mention nama? hoho. takperlulah >_<  haaa, andaa! Selamat hari lahir. Sanah Helwah. Happy birthday. Allah selamatkan kamu. Selamat menjadi tua. Saengul hachul hamnida. haa, tah cemne eje. asal ada bunyii jee. Awak, macam biasa.. jaga diri. jaga hati. jaga iman. ingat tauu. sekolah baruu tuu jage lah sumee. solat jangan tinggal . ingat Allah. Allah Maha kuasa, Makhluk takde kuasa *Ust.Aashif*  belajar elok2. kejar cita2. sedar2 la eh anda sudah 16 tahun. matang matang XD hehee . and, terima kasih sangat2 sudi jadi kawan, teman, kaunselor, sahabat. sume laah! hoho. Saya disini ingin minta maaf kalau ade buat salah kepada anda, dari hujung tudung smpai hujung kasutt ! tautauu. pastuu, halalkan ilmu2, hutang2, dan ape2 lah yang terambil terbagi ke ape kee. hoho. dah duduk sanee tuh, jangan lahh lupa orang2 di samsmile nie ehh. terutamaa..... ahh. yang tu lah~ haha. semoga panjang umur. murah rezeki. berjaya dgn cemerlang dan bahagia dunia akhirat. kalau ada rezeki, jumpa lagi! tak kat dunia, kat jannah sana. insyaAllah. ^^ Hablu min Allah wa hablu min nas. ingat eh. (:  tu jee kottt. heee. tata ! 


Daah dahhh , selamat maju jaya kalian berdua ! saya sudah ngantukss. sekarang jam menunjukkan pukul 12.41 A.M . hewhew. sok sekolaahh ! tidoo tidooo . Salam alaykumm ^_^ May Allah bless you guys . tata!