Wednesday, April 27, 2011

absenteeism

saya tak dtg sekola ~ 

assalamualaikum :)
okay , harini saye x dtg sekola sbb saye demam laa . tekak saket . smpai suare pon hilg dahh tadi . mmg x larat laa harini . hummm . ubat2 yg dokter kasik sume x sedap ! wekkk ,. lagi2 ubat batok . grrr =.='  walaupon ubat batok tu ubat air , tetap x sedap ! air paitt . x tau laa mcm mane kakak saye boleh suke ubat batok . seyes x phm ~  

mase saket tekak ni pulak ibu offer tutti frutii ! mase x saket tekak x de pulak . haihhh . naseb2 . ibu sajeee jeee ouh ~  huhu . x beli laaa , dah x de suare nak mkn tutti frutti lagi , mmg carik penyakit ! :PP  rindu kot kat sekola .( erk ? wanie rindu sekola ? pelikk ! ) haha . bukan sekola laa , kawan2 . sunyi jee dok umah . kalau kat sekola bising ! best . hehe ~  x pe x pe . esok kite jumpee eyyhh ? insyaALLAH saye dtg ~  okay laa . tu je kot . penat ni . x larat dahh ~ bubye ! assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . IMY ~!

Friday, April 22, 2011

exhausted

 tired Thursday ! 

assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh :) 
woaa ! lame x update . maaf ye ! x sempat tmbah internet saket plus balek kmpong ! penattt ! okeyokey , back to topic . perasan takk 'tired thursday' tu ? harini nak cite pasal semalam , tambah sikit cite pasal harini . hehe . 

pagi2 semalam , pas perhimpunan , waktu PJK , kene pumping and buat ape ntah namenye lagi satu tu . saket tangan x pyh ckp laa kan . dah laa x biase buat . adoiii ! smpai harini kot saket . then , mase BI , memang saket perot laaa . gelakk . haha . x leh lupee ouh ! kene buat drama kat depan kelas . geng ogy buat scene 5 smlm . paling klaka laa ogy ! haha . dah dah . saket perot aku gelak lagi sekali ! :P  pas rehat , mase feqah tauhid , mase ust fadhil . ust hidopkan balek kterg punye projector kot ? entah ape ntah name dye . best kot , x blaja . heheh :P  mangat dorg bile kelas punye bendealah tu boleh hidop ! next , KHB . potong kayu . kemas2 . patu , SCIENCE ! hehe . saye buat experiment kat depan . tarik wan sekali . jadik assistant . hehe . siann dye . x pe xpe ! wan baek ! kan kak nadiah ? :PP experiment saye bertajuk 'blobs in the bottle' . faliq dok haa ? ape ? ulang sekali lagi ? (lbey kurg cmtu laa) sekali due bole laa lyn . then , malas nak layan . nak tgk experiment saye kat sini ! 

petang pulak ade tusyen , tusyen BAK , kol 4 smpai kol 5 . smbil jwb soalan , ustazah pasang lagu2 maher zain ! menjawab sambil menyanyi . haha . mmg bestlah ! santai betol kterg . saye smpai rumah kol 640 ! lmbtkan ? huhu . penat laaa ! penat2 ni , kene balek kmpong pulak . ziarah org meninggal . balek sini balek kol 1 pagi ! harini dah kene sekolah . dengan bajunye x gosok , buku x kemas . dah TERbangon lewat .620 ! memang kelam kabut laaa ! smpai sekolah je muke kelat ! hehe . penat gilaa kot . maafye rakan2 :)  

harini , cikgu bnyk x masok ! bosan . x blaja . bising jugakkot kelas ! heee ~  okey laa . itu sahaja , terime kasih :) bubye . assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh . and , awak . same2 :) 

Monday, April 11, 2011

it was my fault

this post is dedicated to YOU . 

awak , saye minta maaf sangat2 . saye tahu saye salah . saye tahu saye yg mulekan semue ni . saye yang buat awak marah . maafkan saye . saye mmg x boleh nak bgtau awak pasal tu . itu peribadi saye . saye minta maaf kalau saye dah buat awak menyesal kawan dengan saye . saye tahu saye ni memang menyusahkan . saye memang merumitkan . saye minta maaf kalau saye dah buat awak rase benci dengan saye . saye tak boleh kawal perasaan dengan baek . ego saye memang tinggi . kalau awak rase saye memang dah x perlu lagi , tak pe . saye paham . awak boleh jauhkan diri daripade saye kalau awak nak . kalau awak rimas dengan saye , awak boleh luahkan rase rimas awak tu kepade saye . saye paham . saye tak akan menafikan . maaf kalau post ni makin membuat awak marah atau sakit hati dengan saye . tapi , saye betol2 minta maaf . saye berharap sangat awak akan faham . saye hanye nak awak tahu , saye sedih sangat2 . itu sahaje . lagi sekali dan mungkin terakhir kalinye , saye minta maaf sangat2 . 

sincerely , 
wanie

Thursday, April 7, 2011

duck walk

everyone , hello ! 

assalamualaikum :) 
today , my day was totally random . yeah , totally . pagi2 , borring sebab x blja . dok kat kelas chitchat dengan wan . macam2 topik kterg 'bincang' . then , tghri pulak , saket hati ade , rase nak marah ade , rase nak belasah org pon ade , rase nak nangis pon ade tau !  sume cmpo2 . bersebab aku jadi mcm tu , dan , buat mase sekarang ni , yang tahu masalah aku ni hanya wan . yep . wan nur hidayah . dye sorg tahu . dye tahu keseluruhan !  mekaseh wan sebab sudi dga cerita aku . aku sedih gile weyh ! petg tadi rase nak nangis jee . air mate aku yg cntek ni dah bergenang dah . seb bek x tumpah . kalau takk , umm , x tau laa . then , mase tengah saket hati + sedih ni , sir buat lawak pulak ! haha . release tensyen sikit . kene buat quack quack keliling kelas . paling best laaa ! unforgettable weyhh ! hehe . mmg gelak laa . hilg sikit sedih aku . tpie , pastu sedih + saket hati balek ! haihhh . susah laa ! petang pulak tunggu kawan kesayangan saye tu (arifa) ade latihan syarahan n bola jaring . bosann kott , sebab dok sorg2 , x tau nak buat ape , mesti laa teringat masalah tu kan , tmbh saket hati laa . adoyaii . balek umah , makan mcm2 smbil tgk tv , bace novel , mandi , solat , bace alQuran dan ade lagi laa , mmg release jugak laa tensyen aku nii . sebab tu skng ni dah boleh senyum n gelak2 balek nii . dah tenang dah hati . esok , mesti saket balek . adoii , saba jelaa wanie . istighfar bnyk2 . peduli kan jelaa dye tuu . humm . hari ni memang rase laen macam . x tau laa . happy plus sedih . hee :) okay laa . itu sajaa ! bubye . assalamualaikum semua ! sihat2 selalu . cerie selalu jugaa ! pesanan , kalau ade masalah , luahkan kepade org yg kite percaye supaya x jadi dendam ! kalau jadi dendam lagi bahaye ! okey ? :)) 

maaf kalau ade terkasar bahase ~ 
terguna kau dan aku pulak harini :)

Tuesday, April 5, 2011

being me

long time no see ! :PP 

okayokay . assalamualaikum semuaa . saya minta maaf sgt2 kalau awk2 semua dah tunggu saya punye post dah lamaaa x update kan ~  saye buzy plus malas . korg maafkan takk ? (mcm ade yg bace jee =.=') :) 

post saye pendek je kot kali ni , x cukop mase nak pnjg2 dan x de idea . okay , pasal choral tu , kterg x menang . yeah , x pe . baru pertame kali . len kali mesti menang punyaa ! insyaALLAH :) 
next , mggu ni ade kamil peringkat sekolah , smlm laa (4/4/2011) dan saye masok debat ! woa ! wanie ? debat ? boleh pecaye kee ? haha . kenyataan . percaye saje laa . tapitapi ! hampehhhh :PP  dpt no 3/3 !  hebad laa tu kan ? heee ~  sape2 yg menang (first place) kamil kat sekolah tu , akan wakil sekola tok kamil antara sekolah pulakk . good luck ye semua ! saye doakan yg terbaek buat SAM Sungai Merab Luar ! aminn :)  eh eh , kamil stands for , Kemahiran AMal IsLami . haaa . dapat taa ? tu bahriah ckp laa . hehe ~ 

lastly , minta maaf ye awk . x boleh story laa . harap awk phm :)  sudah laa . itu sahaje ! teman baik  homework saya menanti ! bubye ! assalamualaikum ! take care semua . majukan diri , tingkatkan prestasi ! :DD