Tuesday, December 28, 2010

coward !

eh , sape kau ek ? kenape kau na tau ? kenape kau kene tnye kat org len ? kenape kau kene menyamar jadi org len ? kenape kau gune name kawan aq ? kenape kau tnye kat kawan aq ? kenape x tanye je teros kat aq ? kenape ek ? kau ni penakut ek ? smpai kene menyamar jadi kwn aq , patu ckp pulak tu nombo kakak sedare kau , then tnye kat kwn aq lak . kenape x tnye je teros kat aq ? kau ckp kat kawan aq tuh , aq suro kau tnye dye . bile mase ? bile ? hishh , geram pulak aq . da la aq x tau sape kau . hish . kau x pyh tau laaa pasal tu . tak layak tau ! huh . 

dah la . malas aq nak pike sape kau . lantak kau laa . buat kusut kepale aq jee . ouh ! kalau kau bace post ni kan . aq just na ckp kat kau yg kau ni COWARD ! sekian , terime kasih . salam .

No comments:

Post a Comment