Monday, November 21, 2011

miss 2 siddiq 2011



hey semuaa ! ouyeahhh . bace tajuk tuuu ? hmmm . yesss ! i miss them likee .. suami isteri yang terpisah merentas lautan yang luas , duadua dok lam pedalaman yg takde sistem komunikasi . ouh , *air mata bergenang*  key fine , melebey la tuu enn .  haha . tkde aa en , just nak sayy i miss them soo much ! mmg hope gilaaaaa dapat satu kelas thun depan . hukhuk :'( to many memories we built together . kene marah same same , happy sama sama , nangis sama sama #ehyeke? , pegi choral speaking sama sama , kalah sama sama , menang sama sama , buat kerja sama sama , maen sama sama , bnyklah kita buat sama sama ! dah macam family dah kita kan kan ? i love you guys sgt2 ! hope korang takk lupakan budak nakal yang selalu buat bising dalam kelas niee , keyh ? hehe . thank youuu <3 i wont forget you guys jugak . insyaAllah (:

wanna share photos masa kitaorang sama2 , will miss every moment !

time nie cikgu rosni cuti bersalin ,
so cikgu adrine yang gantikan ..
ummi kedua kterg ^^  hehee .  

time raya , jamuan at taman botani !
meriah !! hehe , but , after this jamuan , we learned from our mistakes.
nvmd , people can change aint ? so tht's what we're doing ! ^^

this is the last jamuan kterg .
jamuan smpai dua kali haa ! syiokk !! hehe .
tgk tuu , bukan main memosing ! :PP
cikgu rosni , ummi kesayangan kterg ! heee ^^

haa , bende niee nurin yang buat !
rajen enn ? kehkehh  .
nie laa puteraputera 2 siddiq !
dorg sporting ! thnks guys ! 

haa , nie nurin buat jugakk .
nie laa puteriputeri 2 siddiq .
4 org tkde lam gmba niee . hukhuk .
dorg sumee best gilaa ! sportingg ! sayangg korg sgt2 ^^ 

dahdah la tuuu . laen kali kita share gmba lg eaa ? penat lahh ! btw , sayaa happy harinii . alhamdulillahh ! terima kasih ya Allah ^^  *sujud syukur* ^^

okayy, itu sahajaa , sayaa undur diri dulu yeee ! tata ! assalamualaikum wbt. may Allah bless you guys !  ^^




No comments:

Post a Comment