Friday, August 17, 2012

hello everyone !


hello sumee ! heeee (: dah lama tak menaip ka ruangan nie . rindu pulak . bace post yang lame2 rase macam.. haha . ntahlaaa . rajin pulak mengupdate dulu  . sekarang  ? hampehhh ! yelaa. dulu rasenyee ade jeee yang nak membaca. sekarang ? hmmm... kdah dahh ! syahduu syahduu pulak kau nie wanie ~ ish ishh . nak raye nieee !

eh eh, nak raye dah ea? alahaiii sekejapnyaaa ramadhan ! rase macam banyak benda tak sempat :'(  huhu . sempat lagi ke niee ramadhan thun depan? hmmm.. will miss you soo much ramadhan ! hewhew :'( *kesatairmata. dah dah . jgn syahdu sgt ! kau niee, dari tadi nak syahdu2 ouh waniee . takpaham akuu ==' *monolog ~

haihhhhhhh~ nak cakap pasal ape yee? update nie ponn sebab malas nak kemas bajuuuu nak blek kmpong esok pas sahurr ! ==' penyakit M niee suka sgt bertaandang tauu . heishhh ~ haha . tahu takk? sekarang menunjukkan jam 1:17 AM dann baju tak masuk beg lagiii . baju sume tak gosok lagii ! ~ terbaikkk hang nie waniee . nak raye ke tak sebenarnya ? hoho . thun nie tak mangat ouh nak rayeee . kenapa ? ntah laaa. haihh . pelik pelik jee wanie nieee =='

bythewayy, result trial belum dpt sepenuhnyaa lagii . baaru dpt 5 subjek . and alhamdulillah . masih A lagi . tapiii , sekarang tengah takut paper BM n BI . huhu ~  the two worst paper since i was young . tak reti laa nak score bahasa bahasa nieee . nak pike ayat bagai ==' grammar dah laa tunggang langgang ~ heishh . wish me luck for my TRIAL n my PMR ea ^^ oh oh , for SAMSMEL too ! heee (:  i lovee my school . aaa, to be specific , not the school laa . my friends, teacherss, juniors, seniors and the surrounding there . hoho . i will miss it !  especially, 2011 and 2012 :')  hoho

ahaaa . dikesempatan yang ada niee . nak susun segala silap salah selama niee kat anda anda anda ! ~ hee . mohon diampunkan (:  ampunkan dosa dosa saya kat awak awak sume yeee ^^ semoga awak dirahmati-Nya ^^ semoga berjaya dunia dan akhirat yee ^^ haaa ! raye raye jugak tauuu . buku jgn lupa baca! "kuih raya"cg jln lupa makan ! :P salam eidilfitri ^^  jempot laa dtg umahh ~ eh eh , jgn lupa tauu! simpan duit raye utk saye :P hoho . k tata sumee ! assalamualaikumm . may Allah bless you guys (: LotOfLove ! 

p/s: heyy,rindu kauu laa 2011 ~ 





No comments:

Post a Comment