Tuesday, April 5, 2011

being me

long time no see ! :PP 

okayokay . assalamualaikum semuaa . saya minta maaf sgt2 kalau awk2 semua dah tunggu saya punye post dah lamaaa x update kan ~  saye buzy plus malas . korg maafkan takk ? (mcm ade yg bace jee =.=') :) 

post saye pendek je kot kali ni , x cukop mase nak pnjg2 dan x de idea . okay , pasal choral tu , kterg x menang . yeah , x pe . baru pertame kali . len kali mesti menang punyaa ! insyaALLAH :) 
next , mggu ni ade kamil peringkat sekolah , smlm laa (4/4/2011) dan saye masok debat ! woa ! wanie ? debat ? boleh pecaye kee ? haha . kenyataan . percaye saje laa . tapitapi ! hampehhhh :PP  dpt no 3/3 !  hebad laa tu kan ? heee ~  sape2 yg menang (first place) kamil kat sekolah tu , akan wakil sekola tok kamil antara sekolah pulakk . good luck ye semua ! saye doakan yg terbaek buat SAM Sungai Merab Luar ! aminn :)  eh eh , kamil stands for , Kemahiran AMal IsLami . haaa . dapat taa ? tu bahriah ckp laa . hehe ~ 

lastly , minta maaf ye awk . x boleh story laa . harap awk phm :)  sudah laa . itu sahaje ! teman baik  homework saya menanti ! bubye ! assalamualaikum ! take care semua . majukan diri , tingkatkan prestasi ! :DD 

No comments:

Post a Comment