Saturday, August 27, 2011

raya raya rayaa !

raya lagi 2 hari #insyaAllah ~ 


assalamualaikum semuaa !  hehe , pejam celik pejam celik , dah nak raye kan ? rase sekejap gilaa ramadhan kali niee #dunia nak kiamat hemmm ~ moga amalan kita time kitaa puasa lam bulan ramadhan niee Allah terimaa ^^   aminn ~

esokk sayee balek kampong . yay yayy ! semangat raye niee . hehe ~  kmpong saye kat perak . satu kat behrang , dekat2 ngn tanjung malim .. lgi satu kat ipoh ! haha . ipoh maliii :P  mmg tiap taon blek dua2 . except last year , last year raye kat aussie :)   hehe ~   tak sabar nak raye kan ? kampong awak , awak dan awak kat manee ? nnti blek kmpg leklok tauuu . jgn nakal2 . take care ~ tamau men mercun bnyk sgt smpai mengganggu org yee . awak , awak dan awak budak baek kan ? yea ! saye percaye tuu ^^

kesempatan yang saye ade niee , saye nak ucapkan selamat hari rayaa tok semuaa ! :DD  maafkan saye kalau terkasar bahase dgn awak , tercarik gadoh ngn awak , terguriskan hati awak , terbuat salah kat awak , terngumpat awak , termarah awak , terpukol awak , tercubit awak , tertengking awak dan segale ter ter yg saye penah buat kat awak , segale salah silap saye kat awak . maafkan sayee yee ~!  awak baekk kann ? yeaa , saya tahu tuu ^^ hehe ~  saye saaaayang awak semuaa tahuu ? heee :))  

kalau awak , awak dan awak nak duit raye , dtg lah rumah sayee ! alamatnye =   .......... haha . tnye lah saye nnti yee ! amat mengalu-alukan kedatangan awak , awak dan awak :DD  dpt kitaa merapatkan silaturrahim , betol takk ? #angkat angkat kening :P  hehe ~

okey lahh .. takat tuu sajee . saye berundur duluuu <3 assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh ! tata semuaaa . ~  ouh , awak .. err , saye betol2 akan rindu gilaa kat awak time raye niee ! hehe . #taktipuu ! 

No comments:

Post a Comment