Tuesday, September 13, 2011

kem membaca XD

orang post pasal rayaa , aku post pasal kem . syiokkk ~ =='
left click kalau nak tgk dia bergerak 


assalamualaikum :DD  okayyy , today  .. i want to story mory pasal kem haritu i pegii . kem membace ! haha .   10 and 11 sept rituu . i rajenn membace tauu , sebab tu terpilih ! haha . #gediknyee . nyampah aku dga aku cakap cmnie ==' heheh . well , at the beginning i thought the camp will be soo lame ~ haha . but ! nak tauu takkk .. kitaorang punya slot membace and dga org cakap2 ade lah sekali kott . yg lenn , takdee ! yeahh . best ! hehe

first2 kterg smpai tuh , ade laa org ppd dtg bagi taklimat sikitt . tak bpe nak paham sgt lahh . nie jelahh pon taklimat yg adee . hehe . then , bace buku sejamm . heh , mmg tak sempat lahh kan nak habeskan satu novel tuu , tpie , novel yg saye dpt tuh cam best ouhh . nnti nak pinjam ahh kat ps . haha . #rajen kauu skng wanie ! :P pas abes bace tuu ade anatasi #betol ke eje tu ? anatasi tu cam ringkaskan laa ape yg kite dah bace tuu , kene cakap depan org ramaii . err , tak ramai sgt ponn . 75 org pon tak sampai . lelaki 9 org jee , sikit kan ? haha . tu yg best tuhh ! :P petang pulak ade jungle trekking !  gahh , besttt ! kterg gunaa jalan yg dari 2008 tak gunaaa XD lame tuu . ktrerg lalu tmpt tu pon semak samun dah tinggi paras kepale saye jee . lbey kurg laa . adventure gak aaa masok hutann . hehe . mlm pulak ade buat lakonan . haha . best wokk  !! ouh , lupaa . sayee kump dengan , syu , hajar , ain , auni , kak hajar , kak aida ngn kak faiza . sporting meyhh ! name grup kterg .. masyukkk ~  hehe :P

mlm tuh kterg tido kol 12 . hoho . satu bilik tu ade 8 katil auu , double decker . kterg dok ber-6 lam tuu . mmg syiokk lahh , saye , dijah , bahriah , ain , wan n syamina . besttt ! bisingg jee kterg memalam . wan siap nyanyi lagu yg wan faizal nyanyi . grrrr , seram tahuu lgu tuu .

next day pulak kterg buat lake crossing ! part nie paaaling best ! i likeeee ~ hehe . masok airrr . gilee bestt . rase nak masok laggi . hehe . kene terapung atas air , then berenang gune life jacket . huhu . pastu plak ade apentah namenyee . terjun lam air kot belakang . haaa , nnti saye tunjuk lahhh .# kalau rajen :P last sebelom nak balek tuh kterg tengok harry potter and the deathly hallow part 2 . cerita harry potter yg last . ramai yg tido ouhh , yelahh . penat kann . saye pon mule2 rase nak tido , but lame2 tak jadi sbb nak tgk cite harry potter . hehe :P penyampaian hadiah then balekk . the end . hehe ~ kesimpulannye , kem nie bagi saye mmg best ! XD

kat kolam 

kterg satu bilik XD 

#nak tgk gmba len kat efbeee yee ! hehe .
tu je lahhhh nak story mory , tata ! assalamualaikum :) 





No comments:

Post a Comment