Wednesday, October 5, 2011

4 OCT :D


annyeong haseyo :P 

assalamualaikum cikk , abg , kakak , auntie , uncle #cehh , mcm lah ramai yg bace blog kauu --'
oukeyy , tadi pegi alamanda dengan matun , mira , dj , najlaa , nayli , nadiah n ain . amek kauu , ramai enn ? haha . best jugak lah . release tensyen asyek dok umahh jee kalau cuti :P  ouhouh , cuti pmr . well , sekolah saye baek , kasik cuti . awwhh :') iloveyou samsmel ! cehh  . eheee ~

dahdah , melalut . kterg tgk wyg cite JOHNNY ENGLISH REBORN! ouhh , cerita tu best ! klaka ouhh mr. bean belakon . sayesukesayesuke ! eheee ~ tergelak2 kterg lam tuu , dudok pon ta betoi dah . haha . saya menggalakkan anda tgk cerite nie kalau nak release tension ^^ hehe ~  harini ta ramai pon org , well , org keje kann .. ~

patu pulak maen bowling , aisehh mann , saye memang tak reti maen bowling yee #FAKTA . kesian kan ? :PP well , org kmpung .. nak buat cmne enn ~ haha . asyek masok longkang jeaa . ade laa sekali dua kot strike . haha , nasib je tuu :P

dah nak dekat2 balik tu kterg men game kat tmpt game yg token2 tuu , haha . part nie best ouhh . maen kete , nari2 :P lawak ouhh . tpie best laaa . ptot laa org jepon tak kire umur , sukee jee pegi tmpt cmtu . best rupenyee . bukan ape lah kan . release tension .

part g memang wajib kalau pegi alamanda ! WAFFLE ! :D  eheeee , sukasukasukaa ! kawan2 saya pon dah paham sangat dah sayee . kihkihh . sedapp kot . well , saye mmg suke mkn pon kann . nak buat cmnee ~ :PP

naktautak , tanaktaupontakpe. saye masok famous amos tiga kali tau takk tadii , segann jee dgn org2 kat situu . 2 kali msuk buknnye beli pape ponn . last baru beli .  haha . buat muke tebal jelaa kan :P

okayy laa , update sebab org suruh update . hehe . sibuk bebeno nak bace , igt org post psl dia lahhtuu . :PP lalalala . haha . haa , awak .. soreyy lah takjumpe domo-kun . so , takde laa ea ? hehe ~

oukey tu jeee , assalamualaikum ^^  jumpe lagiii ~ lalalalala . tata . 

mira , matun , wanie ^^

mukebudakeksaited ! :P

nayli :D 

najlaa , matun XD 

lastbutnotleast , DJ ! :D
#mukeaku --'
nadiah ngn ain takde gmba cause dorg balek awal :'(

No comments:

Post a Comment