Friday, October 7, 2011

me myself

orangbadmood ~ 
assalamualaikum ,
today i just wanna talk about me , myself . actually , tatau laa kenapee . mlm niee rase down gilaa . takde mood  bebetoiii . sebab apee ? dont know laaa . haihhhh ~  kalau kat sekola takde laa selalu badmood cmnie , nmpk happy2 jeaa bilaa kat skola tu . but , bilaa dah badmood kat sekola tuu jgn kacau laaa .. kalau kat sekola ade sebab badmood . tpie kat rumah . seyes dont know kenapee . huhuu ~  actually , saye niee happy go lucky orangnyee . bukan nak puji diri lahh tapi saya suka happy dan saya sukaa buat org happy biarpun hati sendiri tak happy kan . saya sukaa senyum . saya sukaa gelakk . saya suka bercakap . saya seorang yang ceriaa ! saya sukaa benda2 yang ceriaa . perangai saye macam budak2 . bukan nak nmpk 'comel' or 'gedik' . but , itu mmg sifat sayaa . dan saya selesa cmniee . saya suka senyum :))  kalauu nak bukti kan saye niee sukaa benda2 ceria2 , cetgk background blog saye . err , ceria taa ? #mcmtaklaapulak . takpelaa . takkesa laa tuu . yg penting saya ceria , saya manja .  tak suke ? takpee, saya tak paksa pon awak suka saya . tkkesa laa :)   tpie kaannn , bilaa sayaa badmood , muka saya automatically berubah . senyum tak ikhlas . muke tegang jeaaa . mmg nmpk sgt bila saya badmood . saye tak reti simpan perasaan . bila saya nak nangis tuu , air mata saya terus akn bergenang . susa tauu saya nak tahan air mata saya drpd jatuhh . satuu jee , bila saya merajuk or marah kann . saye cepat jeaa sejuk . bilaa saya badmood , tkde laa cepat sgt okey , tpie kalau ade org ceriakan saya . saya akan terus happy . senang jee na layan saye niee . but , kekadang tuu boleh jadi menyampah jugak laa kann . hemmm ~  dah laa tuu , ape saye merepek mlm2 niee pon saya takberapa nak paham . tata , assalamualaikum :) 






2 comments:

  1. Haha now I know another thing about you, dear :3

    ReplyDelete
  2. heheh . good then . tak perlu tanye bebnyk XD

    ReplyDelete