Wednesday, October 26, 2011

cinta di buku lima XD

tengah exam boleh pulak post psl niee --'


LIRIK 

dulu kita berkenalan hanya dlm laman muka buku,

ku hantar pesan cinta tiap hari padamu..
oohh..indahnya saat itu..



tapi bila ku katakan nak follow twitter mu,

kau cuba mengelak dengan alasan seribu...

oohh...curiga rasa hatiku..

bagaimana sakitnya rasa,
bila mendapat tahu kau ada twitta,
rupa-rupanya kau dan orang ketiga,
di belakang ku sedang bermanja mesra..

banyak persoalanan berada di minda,
banyak tanda tanya juga kata kerja
hati kata "jangan" otak kata "ya"
resah kerna kau sedang main kayu tiga....

banyak persoalanan yang kutuju padamu..
"eh lelaki mana yang u selalu tweet itu?"
"setiap yang berlaku ada ke patut tanya?"
itu jawapan yang engkau beri padaku....

pabila kau renung tajam-tajam mata aku
ku tahu kau dah bersedia nak putuskan ku...
oohh..geramnya sungguh hatiku...

dan pabila kau katakan kau dah tak suka ku,
ku terdiam terkedu dan terus tumbuk muka mu...
lebam....
baru kau tahu apa itu...

cinta di buku lima...


#okay , tahu laa dah lame dah bende nie wujud , *takdela lame sgt pon tpie , saye nak jugak post ! it's just , lawak . HAHA . release siket tensyen time time exam nie . heheh ~  btw , enjoyy ea  ^^






.....

No comments:

Post a Comment