Wednesday, June 6, 2012

a blink of an eye




 ahaaaa , mcm takde guna jee menaip nieehh . takde org nak bace punsss . yelah kann . blog nie dahh bape lame tak hupdate , berhabukk ! sarang lebah dah ade nie haa . kmerepek . heeee . act , menaip punn tatau sebab apeee . bosan agaknye ? eh taktak , takde mood nak buat text syarahan senanye , takde mood nak buat h/w , heishh , ntah smpai bila nth nak ade mood ==' heyy ! PMR around the corner je wanieee !  study laa cepat ! dahh laa result ppt kau mcm .. err ? ==' k pape jela . post tak kait ngn tajuk punn ~ lalala

  beday saye haritu jatuh time periksa pulak kann . mmg best lahh . org wish jeeee . tkde deeh nak surprise . sedih ssiiiiikittt la . tak bnyk unn . heheh :P boleh laa hadiah dari adek syg n arifa omeyy ! kehkeh . thnks ye . hadiah pling hebad my mom n my dad laaa ! ~ heheh . they love me ^^ they tampung saye belajar . eheeee ~ sayang ibuayah <3 pastuhh , haritu syida gtauu .. dorg nak buat gak laa surprise tapi tak jadi sbb ade kem tu kann . dah laa ase packed boleh tahan la :P so ta sempat nak buat drama . kehkeh . takpe guys ! aku syg korg . gilagila ! kita dah nangis2 kan rituu . akulah nangis banyak sgt . penat tahu . haha . k dah stop.

  cuti nie tak buat ape pun . teruk kann ? study sikit jee ! ishishishhh ~! text tak siap2 lagiii . lawan 15 jun ouh . next week !!! err ? hoho . doakan untuk saya , ali , bahriah ngn kak nawwarah yee ^^ saaaayang semua ! eheee . bercuti pun harituu jee , pegi sungai klah hotspring dekat sungkai . oke , boleh tahan best laa . hehe . mandi2 air panas ~  sauna free n so onn . part yg pleng best gaduh ngn iman , hahahaha . tak senonoh punya mak su , ngn budak kecik pun nak gaduh >.< alohh , gado manje jee . sukaaa tgk diaa ! hihi . omeyy iman ^^ hana pun skng da pandai bercerita ~ kemain diaa . hana pun comel !! dah taknak baring dah . nak kene dukung jeee . haihh ~ hana hana :P

  ptutnye harini, (6/6/12) ade reunion abim . tapi saye tak pegi ! huhu . sebab ? sebabb mcm tak ramai kawannn ! tu yang cam malas tuuu . tpie bila dah dga dorg . cam nyesal lak aihh . nafis dok tnye asal tak dtg kat page  alumni tuhh . hailohhh , segan maaa >.<  nak kate dia rindu lah tuh , haha . pape laa nafis . k dah la tu kau merepek bnyk2 wanie . baik smbung buat keje atau buat la benda faedah sikit . ~  heishh . 
iman semangat lari ! hihi :D

gmba time angah kawen (: 


hana emok , hana omeyyy ^^ 
k tht's all , assalamualaikum ^^ may Allah bles you . LotsOfLove!












2 comments: