Thursday, December 27, 2012

Cheers of year end (:


kejapkejap. minum vitagen duluu! *iklaaan*

haaiiiiiiiiiii ! hohoho. *gelaksanta* ehh, nie sume nie dah jawab salam belumm? beso besoo salam kat atas tuhh. wane purple lagi youu >.< okayyyy, papepun harini nak post pasal jalan holiday nie jehh. yang fly fly tu laaa. disebabkan ada hamba Allah tu suruh hupdate. haa, nie la nie nak update. bosan jangan komen eh! *mukagarang* heeeee . peace (Y) ktetibe.

soo, soo soo sooo ~ haaaa, bape haribulan entah rituuu, kita fly fly to China ~ ouh, bukan discover the whole China punss. besoo makk >.< Shenzen dengan Guangzhou sajeeee. tapitapi, dua tu pun dah fenat. haaa, nak tau tak? nak tau tak? err, tanak tau pun nak gtau jugakkk~ kita jalan sane kan dengan rombongan --' kayyy, rombongan dengar cam best kan? ehyeke? pape laa. taaapiii ! rombongan nieeeee, mostly, okayy about 90% adalah golongan warga emas :/  huhuhuhuuuu. dengar tak kita sedih nie? sedih laaaaa. jalan pun kita kene slow2 okayyy. pastu pulak lawat tempat yang buang mase kottt ! boserrnn jugak aaa. pastu shopping shopping shopping --' grrr, bosern tahuuuu. kita nie kalau jalan kita suka siar2 bnyk drpd shopping. sebab? pening wooo nak shopping. kuar duet jeh. tu pun souvenir bukannya jumpe. sume jenis yang.. err. ntah aaa. barang org besa aaa . k laa. let you guys see some pictures of us (:

Masjid Shenzen :') 

We stayed at two hotels and this is one of them.
tak igt la guangzhou ke shenzen~ 

My mom and dad :')
Wonders of China , Ithink? ingat tak ingat je nie ><

Smile ! *click* (:

Alamak, over edit. nampak tugu kambing kat blkng tu?
tak igt aa. tpie tu tugu one of the country in China (:

We've done here.
So, Tata China ^^ 
So next~ Bandung ^^  duadua yang kita pegi Shopping heaven kan kan ? tapi kita sendiri tak reti shopping . duadua tempat nie pegi pun sebab ikot org. yang bandung nie pulak pergi dengan family cousin. sebab nak amek abg sedare kita yang belaja kat sanaa. Maahad Az-Zaytun. tahuu? tatau tu buad2 tau jelah! hoho. so, malas nak cerita panjang sebab idea dah takde. tengok gamba jelah :) 


Cousiniesta (: 

Al-Zaytun ^^ hoho

Bandung, Indonesia ~
depa Indon memang suke makan tepi jalan mcm niee ~ 

This is Kawah Putih ^^
 kterg tak pegi Tangkuban Perahu because tour guide kterg ckp sini lagi best. 

Tangkuban Perahu takboleh turun kan?
Kawah Putih boleh (: tpie, jgn lama2. Sulphur weh!

before Shopping and pulang M'sia kami makan jagung and  nasi Ketan! hoho.
It's yummy okayy (: 

Tahu masjid Al-Irsyad? Alaa, masjid petak tu. pi tnye cik google!~
haa, Saya Bangga Saya Dah Jejak Sini. cantikkk!! Subhanallah :') 

Guess what? Bandung ada Bangi Kopitiam! haha.
sungguh lucu :P
Okaayyy! dah laa tu . dah takde idea dah. hoho. byk je lagi gmbar actually. tpie takkan aa nak tunjuk sume en? penuh post nie kang! hoho. nk tgk yg len chat aa kt fb ke ym ke eh ? ^^ k laa sudah laaa (: maaf yeee kalau kurengg. memang bosan pun kan post nie? ehyeke? hoho~

next post tatau aa bila. nak cerita psal Johor dengan result pulak niee! heee. lain hari aaa . K tata guyss ^^ Salam alaykkumm (: LotsOfLove! May Allah bless ^^






No comments:

Post a Comment