Monday, December 3, 2012

*I comel and You menyampah* XD



*tukar ringtone lagu twinkle twinkle little star* 
haa, baru tak kait dengan perasaan . ktetiba.--'

Haii ! Salam alaykum ^^ how's life guys? okayy? kay great ! hee . but dont forget to thank HIM eaa ! *mukagarangyangcomel* kmerepek. hmmm. 

err, to someone. I'm sorry >.<
main point tulis post nie bukan utk sadsad or pape . just to say sorry. eh, minta maaf. eh same jelaa! amek laa manamana suka. hee. tanak cakap panjang. just nak cakap tu je. maafkan yee ? though, It is easy to forgive but not to forget . takpelah . kalau memang salah insan comel yang bernama Wanie nie,  dia mintak maaf sangat2 *sempatlagiperasantu--'* ktuje ^^

haaaaa! chum  eh eh , maaf maaf . terbersin pulakk . almaklumlah, orang selesema, mcm nie lah :P  nie nak habak sat, keputusan PMR keluar tak lama lagiii ! ~ Seghammmmmm *gigit10jari* ada orang kata 19/12 , ada yg kata 20/12 , ada yang kata 24/12, ada yang kata tak keluar, ada yang ..... eh eh, mana boleh tak keluar! mahu menjerit budak 3sid yang duduk bwh kipas tgh tu. haha. dia dah usaha >insyaAllah< takkan result tak keluar kut! jangan oh . heee. siapaa? haaaaaaaaaa. ceteka ceteka :P 

haa, dia nie haa. cun en? k korangbolehpegiamekbaldi XD
tau tak nama dia kankan,  NOR ATIQAH ZAWANI BINTI NORAZMAN . sila hafal nama nie! *nadaugut* haha. lepas tu kann, dia harap kalian dapat doakan dia dapat 9A's dalam PMR dia . dan berjaya dunia dan akhirat. time bace doa tuu selit selit la ek nama diaa >.< hehe . terimakasih . sayangkau. :P

kayy tu jee, taleh tido senanye nie :/ biasalah hati dah risau , gitu laa enn . haihh, nie lah perempuan. cehtetibe. haha . k salam alaykum ^^ tata! May Allah bless you guys. Aaaminnn (:  LotsOfLove!


Notacomel: doakan untuk budakbudak SAMSMEL batch'97 sekali keyh ! :DDD sayangkaulagisekali ! ngee.






No comments:

Post a Comment