Tuesday, December 4, 2012

Rindu = Ghindu ^^


minum air peel fresh perisa apple aloe vera . mmmm . dapnyaaa . >.<

eh eh , Haiiii ! ~ Salam alaykum ^^  hehe . eh, rajin pulak budak Wanie nie mengpost ek rini ? Haaaaaa! post hari nie nak kasik tunjuk sama kalian video yang dibuat , eh direka, eh diedit, ehhh . papejela. yang pasti by Akak cunngg kitaa , siapa lg lau bukan Halimatun Syahidah, pengawas ICT yang berbakat tewww . hikhik . jgn kembang kak >.< nak tgk gmba diaaa ? haaa , kejapp...
.
.
.
.
.
.
.
.
tu dia, pakai baju putih tu. hee . #promotekaujap XD

kaykay, tujuan update nie kan nak puji dia niee, lau puji dia tak cukup satu post XD hehe . dia baik kayy :P eh tgk tu, puji lg . hoho. btw, nak tunjuk Video yang dia buat tuk Malam Serakan Pelangi harituuu . ada dua act, satu yg ditayangkan . satu lagi spare. yelah , takut yg first ta jadi en . heee .

nahh, sebelum tgk pause dulu lagu kat bwh tu eaa ^^





Video yang first tu yang tunjuk . yang second simpan lam stor. eh taktaktak. lam pendrive sayee . heee. One Thing ! Aku rindu korang Kongress ! huhu :'(  Kita dah lalui macam2 en? hope Ukhuwah kita kekal sampai Syurga . Aaaaminnnn ^^ 

kayy, dah.. tu jeee . Salam alaykum ^^ tata . May Allah bless you guys !~ LotsOfLove. 


Notacomel: semoga NOR ATIQAH ZAWANI NORAZMAN mendapat 9A dalam PMR. Aaaminn. hee ^^ 







No comments:

Post a Comment